Siirry sisältöön

Palvelut

PT-valmennus

PT-valmennus eli personal training, on juuri sitä mitä sanapari on luotu tarkoittamaan. Valmennuksen ydin on asiakaslähtöisyys ja jokaisen yksilökohtaiset ominaisuudet ja tavoitteet. Ohjelmakokonaisuudet luodaan alkukartoituslomakkeen, mahdollisen ruokapäiväkirjan ja/tai alkutapaamisen/tapaamisten avulla. Oli tavoitteesi sitten lihasmassa, rasvanpoltto, elämäntaparemontti, peruskuntoilu tai kaipaat fysioterapian tueksi aktiivista ohjausta, ole yhteydessä.

Valmennus sisältää kaikki tarpeelliset treeniohjelmat, ravinto-ohjelmat, sekä näiden muutokset valmennuksen edetessä. Sinulla on lisäksi valmentajan rajaton tuki, joka tarkoittaa rajatonta valmentamiseen liittyvää viestintää haluamassasi kanavassa – sähköposti, IG, WhatsApp tai vaikka perinteinen puhelinsoitto. Pidätän arkena aktiivisen vastausajan kuitenkin  klo 8-20 välillä. Viikon loppuna vastailen jos kyllä, jos olen puhelimen äärellä.

Valmennuksesta koostetaan myös vapaamuotoinen viikkoraportointi, joka on kirjallinen tai video. Viikko voidaan käydä myös lävitse yhtenä ohjaustapaamisena tai osana ohajuskertaa.  Riippuen tavoitteista ja sinun arjestasi, voi raportiksi riittää myös viikon aikana muodostuneet kysymykset ja keskustelut eri viestintäkanavien kautta.

(Kuva @fitseinäjoki)

Sopimuskausi 2-12kk, kuitenkin niin, että mitä pitempi on valmennus – sitä pienempi on kuukausihinta.

2kk jakso 200e ja yleisemmät suositut jaksot ovat

  • 3kk = 240e
  • 6kk = 450e
  • 12kk = 900e

Tapaamiset ja ohjaukset laskutetaan erikseen ja ovat 25e/kerta + mahdollinen salin kertakäynnin maksu. Jos tapaamisia kertyy kuukauteen useampi tai valmennuksen viikkoraportointi ja raportin käsittely tehdään tapaamisena – katsotaan sinulle paras kokonaissumma!

Pyydä tarjous!

Valmisohjelmakokonaisuus

Omat kokonaisuudet harjaantuneelle ja kokeneelle treenajalle.

Harjaantuneiden osio koostuu seitsemästä (7) eri treeniohjelmasta, joissa pääpaino on pääliikkeissä, eli moninivelliikkeissä. Jokaisessa treeniohjelmassa on erilainen pääliikeprogressio, joilla pidetään nousujohteinen treenipainojen kasvu yllä. Apuliikkeet ovat tukemassa pääliikkeitä ja apuliikkeiden toteutukset vaihtelevat ja tuovat näin erilaisuutta tekemiseen.

Harjaantuneiden treeneissä on jo valmiiksi mietitty nousujohteinen eteneminen. Voluumi lähtee aika minimistä, jolla jotain todellisia vaikutuksia voisi saada. Voluumi nousee aika korkeallekin, jonka jälkeen päättyy selvästi kevyempään vaiheeseen. Ohjelmat sisältävät hyvin maltillisesti erikoistekniikoita.

Kokeneiden osiossa on lihasryhmä kohtaisia painotuksia sekä voluumia kierrättäviä ohjelmia.

Ohjelmat myydään erikseen: 30e/kpl

Tilaa

Henkilökohtaiset treeni-/ravinto-ohjelmat

Yksilötason kertaluontoiset treeniohjelmat sekä ravinto-ohjelmat. Esimerkiksi johonkin lyhyemmän tähtäimen tavoitteen saavuttamiseen.

Treeniohjelma: 50e

Ravinto-ohjelma: 70e

Molemmat: 100e

Tilaa

 

Kaupanpäälle jokaisen harjaantuneen/kokeneen treenaajan ohjelman kanssa tulee aina yksi ohjaus/etäohjaus/palautteen anto sekä treenaajan opas, jossa on keskeisimpiä asioita koottu yksiin kansiin.

40e lisähinnasta saat mukaan myös ravinto-oppaan, jonka avulla pystyt kokoaamaan myös itsenäisesti oman harjoittelua tukevan runkosi. Hintaan kuuluu halutessasi yksi kommentointi kerta minulta.

Mikä on tasosi treenajana? Vastauksen löydät blokista tai voit heittää minulle vaikka whatsappia, niin suositan sinulle lähtöohjelman.

(sisältöä päivitetään, ohjelmat listataan alla oleviin aukeaviin valikkoihin sekä tehdään esittely video)

 

Tilaa

Ohjelma 1

Ohjelma 2

Ohjelma 3

Kuvagalleria